ÚJ-ATLANTISZ FÉNYE EGYENSÚLY KÖZPONT

Test+szellem+lélek egyensúlyban = Harmóniapiramis

A gyertyázás eredete

 

Ha az emberi testben valahol görcs, fájdalom jelentkezik, akkor tudni kell, hogy az életenergiánk akadozik. Blokk keletkezett, ami az áramlás útjában van. Energia nélkül testünk élettelenné válik.

A test- és fülgyertya egy olyan orvosi segédeszköz, mely a testre helyezve a vákum szívóhatása létrejöttével kiszippantja a negatív energiát és megszünteti az elakadást az adott területen.

Őseink kezdetben kéregből, később fájdalomcsillapitót tartalmazó gyógynövényekből készítették gyógyító gyertyáikat, majd rájöttek,hogy ha méhviaszba mártják, sokkal tartósabb és lessúbb lesz az égés, nagyobb hatásfokkal.

A méhviasz gyertyát különböző gyógyolajokkal itatják át, mely az akupresszúrás pontokon keresztül váltja ki hatását.

 

testgyertya.jpg


 

 

A gyertya működése

 

 

A gyertyát a felső, szélesebb végénél meggyújtjuk. A belső üreg megtelik füsttel és vákum keletkezik. A vákum kiszippantja a kürtőfenekére jutó füstöt, a közbeikatott bőr a szűrőfelület.

A vákumnyomás és a szívóhatás ereje átnyomja a füstöt a bőrön, bele a bőr alatti szövetekbe, hogy ott a hatóanyagot bevíve felvegye a gennyes törmelékeket, szennyeződéseket és kiszippantva kicsapja a gyertya falára. Hatalmas előnye ennek az ősi gyógymódnak, hogy a már rég lerkódott törmeléket, izületi gyülemet is feloldva magával tudja ragadni s a kürtő falára kicsapni.

 

gyertya_mukodese.gif

 

Ajánlom hasi fájdalmakra, puffadása, emésztőrendszeri, idegi problémákra és fülkezelésre is. (fül-, arc-, homloküreg gyulladásoknál, halláscsökkenés esetén, fülzúgás, fejfájás, migrén, idegi problémákra.)... és még sok egyéb betegsére segítség lehet.

 

 

test-_es_fulgyertyak.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 45
Tegnapi: 26
Heti: 131
Havi: 765
Össz.: 76 000

Látogatottság növelés
Oldal: Test- és fülgyertyázás
ÚJ-ATLANTISZ FÉNYE EGYENSÚLY KÖZPONT - © 2008 - 2017 - harmoniapiramis.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: csi kung tanítás hupont - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »